香港既夏天,真係越來越熱......好似呢幾日咁,只係五月中,氣温已達三十度以上,真係熱死人! 炎炎夏日,我相信每個女該子也會在家中穿上短褲,手中拿着一杯飲品,令自己的心情都好起來...... 即使在家中,都要漂漂亮亮!mysillywardrobe為大家送上可愛既tutuanna短褲仔!

shorts pink.jpg 

85368N08.jpg 

85368N06.jpg 

shorts grey.jpg 

85368N47.jpg 

創作者介紹
創作者 mysillywardrobe 的頭像
mysillywardrobe

mysilly wardrobe

mysillywardrobe 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

發表留言
  • 慧嘉
  • 嘩, 幾多錢? (我仲未記得入socks錢俾你, sorry...)
  • hello慧嘉,

    tutuanna短褲$95一條。 啲襪等你,隨時可以寄啦!

    mysillywardrobe 於 2009/06/16 23:39 回覆

  • 慧嘉
  • 咁我要一條粉紅色丫, 我o係socks錢到加$95好唔好? 同socks一齊寄, 郵費要加幾多?
  • $95+$111+$23(postage)=$229.
    我會將户口資料email比你!

    謝謝

    mysillywardrobe 於 2009/06/20 17:11 回覆